Pemandangan Kolam Renang

Pemandangan Kolam Renang

Monday, December 27, 2010

Mahligai Homestay Kuantan Teluk Cempedak

SORRY... HOME STAY UNDER CONSTRUCTION.............. SORRY..............

Ingin bercuti dan memerlukan Facilities Bertaraf 5 bintang

LOKASI TELUK CEMPEDAK KUANTAN,JALAN PADANG GOLF

Sesuai untuk keluarga kecil yang ingin bercuti dan memerlukan Facilities
bertaraf hotel 5 bintang
lokasi di tepi pantai, PEMANDANGAN yang di kelilingi hutan dan pantai, amat
sesuai bagi yang sukakan ketenangan dan kedamaian'''
-Tuala, Sejadah,Seterika, Mesin Basuh,
-Tempat memancing
-Pemandangan Laut
-Air cond
-Air Panas
-Astro
-Dapur masak
-Gym, swimming pool
-5min ke Teluk Cempedak
-Pantai
-10min ke Pantai Balok
-20min ke Gambang water Park
-5min ke IKIP,Politeknik Kuantan
-15min ke Pelabuhan
-5min mini zoo Kuantan
-sesuai untuk pasangan yang baru berkahwin (Honeymoon)
-5min utk ke Tg lumpur makan ikan Bakar
-UIA 10min
-30min ke cherating
-KFC 24jam 5minit
-Mc Donald 24jam 5 minit
Facilities:Swimming pool,Gymnasium,Tennis court,Squash court,Covered parking,Playground,Jogging track,24 hour security,Balcony/Patio,Cable TV
Furnished:Fully furnished
Bedrooms:1
Size:720 sq.- 1270 sq f
Apartmen 1 bilik, Ruang Tamu, Dapur , Ruang Makan dan Balconi sesuai utk 4-5org
Apartment 2 bilik Ruang Tamu, Dapur , Ruang Makan, Balconi dan sea view
sesuai utk 10org
Hari Biasa dan Weekend Rm160 - Rm180 Studio Room
Hari Biasa dan Weekend Rm280 - Rm320 2rooms

Public Holiday/School Holiday Extra Rm20

Sorry The Homestay under construction

13 comments:

  1. Salam, 1 bilik jer ke... ada tak yg 2 bilik? kalau ada bpa price nya. TQ

    ReplyDelete
  2. Ada puan Rm340pernight utk unit with 2room

    ReplyDelete
  3. kalo kitaorang nak holiday secara group boleh ker sewa apartmen cam ni.. maksud saya macam kitaorag student .. so nak bercuti.. dia kira macam mana ya?? paling kurang untuk 3 hari dua malam...

    ReplyDelete
  4. salam ziarah

    kami menyediakan 7 rumah rehat di sungai besar selangor.
    murah dan selesa

    http://shahjehanhousestay.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. salam...

    kalo nak booking camner? nak yang 2 bilik tuk semalam je..

    check in 10.02.2013(Ahad)

    check out 11.02.2013 (isnin)

    ReplyDelete
  7. salam...homestay 1 bilik pd 24dec-26dec 2014 masih ada? klu ada plz email sy di lieya.5184@gmail.com

    ReplyDelete
  8. homestay ini masih beroperasi lagi ke tidak. boleh bg info ke hidude03@gmail.com tq

    ReplyDelete
  9. salam ..ingin info utk family day pada 24-26 April 2015..tqvm

    ReplyDelete
  10. 1-3 Mei 2015, available lagi? Utk 3 bilik studio?

    ReplyDelete
  11. salam tuan, homestay masih beroperasi? boleh emel kepada saya maklumat tuan utk saya hubungi?

    ReplyDelete
  12. Salam tuan, homestay masih beroperasi? Mohon email maklumat dan no telefon yang boleh dihubungi. Thanks

    ReplyDelete